FAQ

Her kan du finde svar på nogle af de mest ofte stillede spørgsmål.

Køre ikke med timepris, køre udelukkende projektpriser, som beskriv dit projekt så kommer jeg med en fair pris.
Det kortesvar er nej,det er det ikke.
Fri adgang til køleskab med sodavand og vand, samt mulighed for en frisk kop kaffe, der er også mulighed for en betalt frokost. 6-7 timers tatovering forberedt design og stencil hjemmefra. Og selvfølgelig en masse god stemning.
Solidt morgen måltid. Sørg for at få nok søvn natten inden. Komfortabelt tøj der kan tåle en klat blæk. Tag gerne noget sukker med i form af enten noget læskedrik eller snacks.
Lad tatovøren barbere det valgte tatoveringsområde. Ved meget behårede arealer må det gerne trimmes lidt først, men lad tatovøren anvende skraber og barbere området.
Bedøvelsescreme har en utrolig negativ effekt på huden og gør det svært at blive tatoveret. Der skal derfor ikke anvendes nogen creme inden din tid, medmindre du har aftalt andet i din kontakt med tatovøren. Blodfortyndede medicin og fiskeolie bedes du ikke tage op til 3 dage før din tid da det har en negativ effekt på tatoveringen. Det er dog vigtigt at nævne, at hvis du tager blodfortyndende medicin på lægens henvisning, skal du selvfølgelig altid følge lægens anvisninger.
Det er altid meget svært at vide hvorvidt man er allergisk overfor en tatovering på forhånd eller ej. Hvis du er multiallergiker frarådes en tatovering, ellers skal du måske vælge at starte med noget meget småt for at se det an.
Har du problemer med huden på nogen måde skal det oplyses til tatovøren og dette bliver vurderet på individuel basis om tatovøren vil tatovere dig. Ved pludselige udbrud af psoriasis kan tatoveringen rykkes til et bedre område på kroppen der ikke er ramt.
Disse hører ikke hjemme hos tatovøren, da de fungerer blodfortyndende og gør det mere vanskeligt at tatovere huden.
Kontakt tatovøren ved ømhed eller tegn på infektion. Lad tatoveringen tørre ud og tag et billede af tatoveringen eller området i tatoveringen der er problemer med og send det til tatovøren. I slemme tilfælde vil du blive bedt om at kontakte egen læge.
Panthenol salve eller creme. Kan købes i butikken eller på coolshop.dk. Vask tatovering og hænder inden du smører den ind 3-4 gange dagligt. Brug et rent håndklæde eller køkkenrulle til at duppe din tatovering tør. Anvend et tynd lag creme. Blot så tatoveringen skinner, huden skal kunne trække vejret.
På friske tatoveringer bliver der påført et specielt lag der giver tatoveringen mulighed for at ånde, men samtidig blokerer bakterier. Dette giver tatoveringen fred og skal sidde i 5-7 dage. Du rådes til at fjerne filmen mens du er i bad da det bliver nemmere at få af.