OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Jeg håber, du finder alle de svar, du har brug for, lige her. Hvis ikke, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Ofte stillede spørgsmål

Tatovering i almindelighed

 • Er tatoveringer sikre?

  Tatoveringer er helt sikre, hvis de udføres korrekt. Sørg for, at din tatovør er godkendt af Sundhedsstyrelsen, og at han eller hun er opdateret på det obligatoriske hygiejnecertifikat (du kan bede din tatovør om begge dele). Sørg altid for at være helt ærlig over for din kunstner om eventuelle medicinske forhold, du måtte have. Ellers er det altid vigtigt at følge din kunstners råd om efterbehandling og at kontakte din læge, hvis du oplever nogen form for symptomer på din nye tatovering.

 • Hvem bør IKKE få en tatovering?

  Jeg anbefaler på det kraftigste, at du får tilladelse fra din læge, hvis du har nogle af disse sygdomme: hjertesygdomme, diabetes, hæmofili, hepatitis, HIV, epilepsi eller uafklarede allergier. Derudover bør du også rådføre dig med din læge, når du er i medicinsk behandling for akne, blodtryksregulering, antibiotika og andre stærke behandlinger. Endelig bør du ikke få tatoveringer, hvis du er gravid, ammer eller er mindre end seks måneder efter fødslen. 

 • Tatoverer du personer under 18 år?

  Nej, jævnfør dansk lovgivning, er det ikke lovligt at tatovere personer under 18 år. 

 • Er farvet blæk ulovligt?

  Det korte svar er nej. Næsten alt blæk på markedet i dag er sikkert i henhold til EU-lovgivningen. Alt det blæk, jeg bruger, er lovligt og overholder EU's REACH-forordning. 

 • Gør det ondt?

  Selv om smerte er relativ, kan man roligt sige, at tatoveringer gør ondt på de fleste mennesker på en eller anden måde. Nogle områder mere end andre, og nogle tatoveringsmetoder mere end andre. Når det er sagt, rapporterer de fleste førstegangskunder, at det ikke er så slemt, som de havde forestillet sig. 

Din næste session

 • Hvad får jeg ud af en dagssession?

  En booking af en dagssession inkluderer, at jeg forbereder dit designudkast til dagen. Dagssessionen består af seks timer, normalt fra 09:00 til 15:00, og hvis designet accepteres uden ændringer, kan vi starte tatoveringssessionen med det samme. Hvis vi er nødt til at lave ændringer i designet, trækkes den tid, der bruges på re-design, fra de seks timers tatoveringstid. Vi har en stor frokostpause, og jeg har normalt brug for en lille pause på tre minutter hver time, hvilket også giver dig tid til at tage en lille pause. Bemærk, atdu kan holde så mange andre paus er, som du har brug for.

 • Hvor hurtigt kan jeg booke en session?

  Jeg har i øjeblikket to måneders ventetid. Nogle gange er det muligt at tilbyde dig en session hurtigere på grund af aflysninger og huller i min kalender. Hvis du vil have en plads på min afbestillingsliste, som giver dig en chance for at blive kontaktet, når jeg har brug for en kunde, der hurtigt kan komme til session, så kontakt mig på Instagram.  

 • Hvad skal jeg medbringe til min session?

  Tag venligst tøj på, der kan tåle lidt blæksprøjt (helst sort). Du kan også medbringe en pude og/eller et tæppe, hvis du har lyst. Medbring hovedtelefoner, hvis du gerne vil høre musik. Det er også godt at medbringe snacks til regulering af blodsukkeret, f.eks. slik, frugt, sodavand osv. Der er flere dagligvarebutikker lige i nærheden af butikken, hvis du har brug for at købe noget i løbet af din session. Vi plejer at bestille frokost sammen i butikken, så det kan du også være med til, hvis du har lyst. 

 • Hvilken form for betaling accepterer du?

  Jeg accepterer MobilePay, bankoverførsel eller kontanter. Bookinggebyret skal betales med MobilePay eller bankoverførsel. 

 • Hvad hvis jeg er nødt til at aflyse vores aftale?

  Hvis du er nødt til at omlægge eller aflyse vores aftale, bedes du kontakte mig med det samme, så jeg har en chance for at ombooke aftalen. Du har ikke ret til at få dit reservationsgebyr tilbage, da det er min sikkerhed for indkomst for den tid, jeg bruger på at designe din tatovering og for selve tatoveringsaftalen.