Vigtig information

Information

PRE-BOOKING

Før du bestiller tid til din tatovering, skal du være opmærksom på, at jeg har brug for nogle oplysninger fra dig på forhånd. Her er alt, hvad jeg har brug for at vide om din kommende tatovering:

Placering på kroppen

Hvor skal din nye tatovering placeres, og hvor stort er området? Er der allerede eksisterende tatoveringer i nærheden, eller endda nogle, der skal indarbejdes eller dækkes under processen? Det er vigtigt for mig at vide, at jeg er i stand til at designe din tatovering og give dig et realistisk prisoverslag. Hvis det er muligt, vil jeg sætte stor pris på et billede af det ønskede område. 

Ønsket tatoveringsstil

Måske vil du have en realistisk tatovering, eller måske vil du bare have noget linework. Har du ingen anelse om, hvad jeg taler om? Så gå venligst over til dette afsnit og gennemse de forskellige stilarter for at få en idé om, hvilken stil du leder efter. Så har jeg den bedst mulige idé om at lave et design, der passer til dit ønske. 

Størrelse

For at være helt præcis, skal du finde en lineal frem og måle den ønskede størrelse på din kommende tatovering. Det er vigtigt for mig at vide, for at jeg kan give dig en præcis pris på projektet. Bemærk venligst, at jeg ofte vil anbefale en større tatovering, end du måske har forestillet dig. Jeg giver dig min anbefaling i løbet af processen. 

Budget

Hvis du er bundet af et budget, så fortæl mig det, når du booker. På den måde ved jeg hurtigt, om jeg kan imødekomme din anmodning eller ej. Useriøse forespørgsler vil blive ignoreret. Hvis du er i tvivl om, hvor mange penge en tatovering egentlig bør koste, anbefaler jeg dig til at se det som en livslang investering i kunst på din hud. Du vil altid kunne finde nogen, der kan gøre det billigere, men kvaliteten vil måske også falde.  

Referencebilleder

Referencebilleder er meget velkomne! Men jeg vil aldrig kopiere en tatovering eller lave en tatovering præcis, som en anden kunstner har lavet den. Så hvis du er helt fastlåst i tatoveringens slutresultat, er jeg måske ikke den rigtige tatovør for dig. Når det er sagt, vil jeg altid lave mit design med din originale idé i tankerne. Send så mange referencebilleder, som du har lyst til - brug et par ord til at beskrive, hvad du kan lide eller ikke lide, og lad mig forvandle din idé til et skræddersyet tatoveringsdesign. 

Beskrivelse af projektet

Gør dig nogle tanker om, hvad det overordnede tema for din tatovering skal være. Jo færre restriktioner du har, jo mere kunstnerisk frihed får jeg, hvilket vil resultere i en bedre og mere unik tatovering. Hvis din idé skal indeholde en form for tekst eller bogstaver, bedes du overveje, hvilke skrifttyper du kan lide, og også skrive dem her (du kan finde og søge efter alle tilgængelige skrifttyper på www.dafont.com). 

Nu er du klar til at booke din nye tatovering! Gå over til min bookingformular for at sende en uforpligtende bookinganmodning, så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt. Hvis du har lyst, kan du også sende en forespørgsel direkte i en DM på min Instagram (medtag venligst alle ovenstående oplysninger, når du skriver det). Endelig, hvis du føler dig usikker, ikke 100% klar eller har spørgsmål, så lad mig det vide. Jeg er her for at hjælpe og få dig til at føle dig godt tilpas med dit projekt. Skriv til mig på Instagram, eller brug mailformularen på dette websted for at sende mig dine spørgsmål. Du kan også fortsætte med at udforske min hjemmeside for yderligere information - måske finder du dine svar på min Ofte stillede spørgsmål i dette afsnit.

Information

FORUDGÅENDE UDNÆVNELSE

Når vi har diskuteret dit projekt og er blevet enige om ideen, er alt, hvad du skal gøre herfra, at betale det obligatoriske reservationsgebyr og vente på din aftaledag. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig i mellemtiden. Vær opmærksom på, at dit tatoveringsdesign først vil være klar dagen før din aftale. Hvis du ønsker det, kan jeg sende det til dig på din anmodning.

Når du nærmer dig dagen for din aftale, anbefaler jeg, at du følger disse anvisninger:

  • Brug en fugtighedscreme på det udpegede område 3-5 dage før din aftale. 
  • Du må ikke barbere det anviste område inden din session. Det gør jeg selv med sterilt udstyr for at forhindre eventuel bakterieinfektion. 
  • i bad på selve dagen for din aftale. Det er for at forebygge en eventuel bakterieinfektion. 
  • Brug ikke bedøvende creme på det udpegede område, medmindre du har min godkendelse først. 
  • Spis en solid morgenmad, og tag snacks og sukkerholdige drikke med til din aftale. Et stabilt blodsukker er vigtigt under din tatovering, da det hjælper din krop med at kontrollere og håndtere smerten. 
  • Tag kun tøj og/eller sko på, som kan tåle lidt blæk! Jeg anbefaler gerne sort, da de fleste blækstænk er usynlige på sort tøj. Tøj, sko osv. vil ikke blive erstattet, hvis der skulle opstå blækstænk. 
  • Du kan medbringe et tæppe og en pude, hvis du ønsker.  
  • Køb din tatoveringscreme på forhånd, så du ikke behøver at gøre det efter aftalen. Hvis du glemmer det, kan du købe en i shoppen eller på apoteket i nærheden.

Hvis du har spørgsmål, bedes du Gå over til min FAQ hvor du måske kan finde dine svar. Du er også altid velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål.

NB: Hvis du er nødt til at rykke eller aflyse vores aftale, bedes du kontakte mig med det samme, så jeg har en chance for at booke aftalen om. Du har ikke ret til at få dit reservationsgebyr tilbage, da det er min sikkerhed for indtægt for den tid, jeg bruger på at designe din tatovering samt selve tatoveringsaftalen. 

Information

EFTER AFTALE (EFTERBEHANDLING)

Tillykke med din nye tatovering! Jeg håber, du er glad og klar til at vise den frem! 

Du vil modtage de vigtige oplysninger om efterbehandling fra mig efter aftalen. Hvis du har brug for en skriftlig kopi af efterbehandlingen, kan du få den udleveret. Jeg vil også forklare dig, hvad du skal være opmærksom på under helingsprocessen. 

Bemærk: Hvis du oplever nogen form for irritation, hævelse, feber eller noget andet, der føles forkert ved din nye tatovering, bedes du kontakte mig med det samme og vedlægge billeder af tatoveringen. Hvis jeg har mistanke om infektion, vil jeg bede dig om at kontakte din læge med det samme. 

Bemærk venligst, at jeg som standard vil tage billeder af din nye tatovering. Disse billeder viser kun det udpegede tatoveringsområde, og vil altid være uden dit ansigt, medmindre andet er aftalt. Hvis du ikke har det godt med, at din nye tatovering bliver lagt ud på sociale medier, eller med billederne generelt, så informer mig gerne på forhånd. 

Hvis du har lyst, er du altid velkommen til at lave en anmeldelse på Google, Facebook eller begge steder. Det hjælper mig og støtter mit arbejde meget. Du er altid velkommen til at tagge mig på dine sociale medier. 

Hvis din tatovering har brug for en touch-up (genoptegning), bedes du sende mig en besked på Instagram eller e-mail, hvor du vedlægger et billede af din helede tatovering. Jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt, og hjælper dig med at planlægge din touch-up, hvis det er nødvendigt.