LÆR MERE OM MIG

Custom designs og tatoveringer af høj kvalitet

Velkommen til Winkelart, og tak fordi du kiggede forbi. Jeg er en dansk ''moderne Peaky Blinder'' og tatoverings lærling i Solrød, der ligger nær København. Hvis du vil vide, hvad det betyder, og lære mig lidt bedre at kende, er du velkommen til at udforske denne hjemmeside.

LÆR MERE OM MIG

3 gode grunde til at

VÆLGE MIG SOM DIN TATOVØR

Unikke skræddersyede designs

Hvert design er skræddersyet og omhyggeligt udviklet med dine ønsker og behov i tankerne. Du vil aldrig finde mainstream-design her, og du er garanteret en 100% unik tatovering.

Få mere at vide
Tatoveringer, der holder for livet

Jeg er altid tro mod mine principper, hvilket giver dig det bedste resultat. Kombineret med omhyggeligt udviklede tatoveringsteknikker, sikrer det dig en tatovering af høj kvalitet, der ser godt ud på din hud resten af livet.

Få mere at vide
Den bedste oplevelse

Det at få en tatovering, skal altid være en god og tryg oplevelse. Hos mig sikrer jeg dig god kommunikation, vejledning og service hele vejen fra designprocessen til den færdige tatovering.

Få mere at vide

Hvad venter du på?

Lav en booking forespørgsel nu

Udforsk

Mine Stilarter

Realisme

Realisme

Realisme fungerer godt til portrætter, blomster og dyretatoveringer. Hvis du kan lide tidløs skønhed og skarpe billedlignende detaljer, kan en realistisk tatovering være din foretrukne stil.

Læs mere

Grafisk realisme

Grafisk realisme

Blandingen af realisme og grafiske elementer fungerer godt i tatoveringer. Ved at arbejde i flere lag, og tilføje bold lines, tekst eller andre effekter, bliver tatoveringen ofte mere unik og interessant.

Læs mere

Linework og tekst

Linework og tekst

En mere enkel tatoveringsstil, men stadig en stærk måde at udtrykke sig på. Bold lines er nøglen i denne stil! Hvis du drømmer om mange små tatoveringer eller patchwork-stilen, er dette den rigtige stil for dig.

Læs mere her

Old-school og neo-traditionel

Old-school og neo-traditionel

Old school-tatoveringer er kendt for at være tidløse med deres bold lines og en fast farvepalet, mens den neo-traditionelle stil tilføjer lidt flere detaljer og sjov til den traditionelle old school-stil. Hvad du foretrækker, er 100% op til dig.

Læs mere

Ornamental

Ornamental

Denne stil er inspireret af gamle kulturelle kunstværker, som ofte indeholder en form for gentagende mønster. Hvis du kan lide mandala, dekorative mønstre eller geometri, er dette din tatoveringsstil.

Læs mere

Andre stilarter

Andre stilarter

Selv om min primære ekspertise er sort og grå realisme, er jeg en ret dygtig tatovør inden for forskellige stilarter. Hvis du ønsker noget andet eller vil eksperimentere med andre tatoveringsstile, kan jeg også gøre det.

Læs mere her

Velkommen til

Jeg er Winkelart

Mit navn er Asger, og jeg er tattoo apprentice hos SKIN i Solrød ved København. Jeg har arbejdet i branchen i ca. 4 år nu, og jeg elsker mit arbejde. Mit primære mål er at gøre dig glad for din nye tatovering. Ret simpelt, men nogle gange behøver det bare ikke være kompliceret.

Press Play

Har du nogen spørgsmål?

Hvad er din stil?

Min primære stil er sort og grå realisme med et grafisk touch, men jeg laver næsten alle slags tatoveringer, inklusive mindre tatoveringer og bogstaver.

Hvor befinder du dig?

Jeg holder til i en tatoveringsbutik, der hedder Skin Tattoo & Removal i Solrød ved København.

Hvor længe har du tatoveret?

Jeg har tatoveret i næsten 4 år nu.

Taler du dansk?

Ja, jeg taler og skriver flydende på dansk og engelsk, så du kan kontakte mig på dit foretrukne sprog.

Hvad hvis jeg har flere spørgsmål?

Klik her for at komme til min FAQ, for at se mine hyppigst stillede spørgsmål. Du kan også skrive en e-mail til mig, eller kontakte mig på Instagram.

Hvad mine kunder siger

Anmeldelser

Mine priser

Dagssession
DKK 4500

Vi tilbringer en hel dag sammen, hvilket giver dig den bedste værdi for pengene. En dagssession består af 6 timer. Jeg har udarbejdet et udkast baseret på vores korrespondance om dine ønsker. Derefter foretager vi de endelige tilpasninger af designet sammen på dagen.

Minimumspris
DKK 1000

Uanset hvor lille tatoveringen skal være, starter min pris ved 1000 kr. pr. person, der bliver tatoveret. Bemærk venligst, at dette er start-/minimumsprisen, hvilket betyder, at prisen kan være højere alt efter type og sværhedsgrad af det valgte projekt.

Tjek mine blogindlæg

Hvis du vil vide mere

Mere om mytologi designs

Mere om mytologi designs

Jeg er altid klar til projekter med mytologisk tema, uanset om det er nordisk, græsk, egyptisk eller andet....

Læs mere
Mere om Fandom designs

Mere om Fandom designs

Jeg elsker moderne film og serier som Peaky Blinders (selvfølgelig!), Breaking Bad,...

Læs mere
Mere om anime designs

Mere om anime designs

Jeg elsker anime og betragter mig selv som en slags anime-tatovør. I...

Læs mere