Om mig

Lokation:

Skin-Tattoo
Solrød Centeret 16
2680 Solrød
Danmark

I august 2020 tog jeg springet og hoppede ud i tattoo branchen. Målrettet og ambitiøs kom jeg hurtigt igang med at tatovere, og selvom jeg lagde ud med små projekter som var til at overskue, blev jeg hurtigt bedre til mine teknikker. I dag kaster jeg mig ud i større og større projekter, både Black and Grey og farve, og gerne flere dage i streg.

Efter næsten 2 år i branchen rakte jeg ud til et af mine store idoler her i Danmark, nemlig Marc Førsterling. Han hev mig ind til en samtale, og vi blev enige om at give det et skud. Så nu sidder jeg som lærling under ham i Skin.dk i Solrød centeret.

Jeg er specielt vild med at lave Black and Grey realisme på en grafisk måde – især hvis jeg kan få lov at køre en enkelt farve ind også. I Black and Grey går jeg op i høj kontrast og ved at gøre det kan jeg udnytte fri hud til highlight, så hos mig bruger jeg meget sjældent hvid, da jeg hellere vil arbejde med designet så det ikke har behov for det. Jeg har desuden nogle få principper som gør at din tattoo bliver skarp, super holdbar og noget folk vil kommentere på og ligge mærke til.

Grundprincipperne jeg benytter når jeg designer din tattoo.

  1. Man skal kunne se hvad tattoen forestiller også på afstand.
  2. Jeg laver ikke præcis det andre har lavet, men vil gerne bruge konceptet og gøre det på min måde.
  3. Høj kvalitet frem for kvantitet.

Jeg er lidt af en nørd når det kommer til designs. Jeg elsker blandt andet Anime Dragon Ball, Naruto, mm. samt Peaky Blinders, Dexter, Sons of Anarchy og lignende, og er generelt også en film og fandom entusiast. Jeg elsker at lave dyre- og blomster motiver samt mytologiske og tematiserede projekter.

Store og små projekter er desuden meget velkomne, for her får du masser kvalitet for pengene. Et design vil oftest være klar ud fra hvad vi har snakket om forinden vores tattoo aftale, så vi kan komme igang hurtigst muligt.